WIN GLITTER менувач на гуми и баланс на тркала во САД.

Менувач на гуми и балансер на тркала, 220V, 60HZ до САД.

Напојување / Моќност на моторот: 110v/220v/380v
Оперативно притискање: 8-10 bat
Опсег на стегање на бандажот (надворешно): 10''-22''(254-559mm)
Опсег на стегање на бандажот (внатрешно): 12''-24''(305-660mm)
Сила на кршење на мониста: 5500 Lb (2500 кг)
Максимален дијаметар на тркала: 1040 mm
Максимална ширина на тркалото: 3''-15''
Бучава: 70 db
Надворешно пакување: 1150*900*930мм
Внатрешно пакување: 1100*850*830мм
Контејнер од 22 парчиња / 20 стапки
46 парчиња / 40 ft контејнер
CBM: 1 m³
СЗ: 240 кг
GW: 260 кг

Добредојдовте да го добиете вашето барање!

ВЕСТИ2 (3)

Карактеристики на менувач на гуми

1, стандардот со внатрешен дијаметар од 80мм цилиндар, во споредба со другите производи цилиндар менгеме тркало сила може да се укине (повеќе од 50KG).Во процесот на расклопување и склопување на гумата за да се избегне лизгање на канџите предизвикано од оштетување на главината.
2, стандардната плочка заптивка не само што ја игра целта на безбедноста за да го заштити операторот и да го избегне абењето на површината на плочата за да го намали работниот век.
3. Новиот дизајн на шасијата од алуминиумски стапала не само што ја зема предвид воздушната затегнатост и стабилноста, туку ја подобрува и јачината на стапалото, што е во согласност со ергономскиот дизајн.
4, употребата на алуминиумски цилиндар со дијаметар од 186 голем цилиндар, подобрување на јачината на гумата за лопата за да се избегне 'рѓа на цилиндарот и да се зголеми работниот век
5. Засилено четириаголно вратило, издолжено хексагонално сет за значително зголемување на јачината на машината.
6, опционален асистент од типот 241/240, лесен за ракување, ја подобрува севкупната ефикасност на отстранувањето на гумите.

ВЕСТИ2 (1)
ВЕСТИ2 (2)

Карактеристики на балансот на тркалата

1, клучната табла го прифаќа прекинувачот за двоен старт, го продолжува работниот век.
2. Ергономски дизајн на изглед, богат простор за складирање за подобрување на јавната ефикасност.
3, употребата на нова надградена компјутерска верзија за значително подобрување на секундарната калибрација нула грам разлика, и намалување на стапката на неуспех.
4. Структурата на кутијата е задебелена за да се обезбеди стабилност на машината кога гумата работи.
5. Куките за алат и полици од страната на трупот на авионот го прават операторот поудобен.

Машина за менување гуми, се користи за инсталирање и растоварување на автомобилски гуми, може да ги замени гумите за различни возила како што се автомобили, мотоцикли и тешки камиони и е неопходна опрема за автомеханичари и продавници за 4S.Постојат два вида пневматски и хидраулични, најчесто користен е пневматски.

Постојат две главни категории на обични машини за демонтирање гуми на пазарот.Една од нив е малата вертикална машина за демонтирање гуми што се користи за демонтирање и инсталирање автомобилски гуми.Другата е големата хоризонтална машина за отстранување гуми што се користи за монтажа и монтажа на гуми за големи камиони.

ВЕСТИ2 (4)

Најдобра зделка на пазарот.Нашиот најпродаван менувач за гуми, усогласен со нашиот најпродаван балансирач на тркала, создава совршена комбинација за стартување на вашата продавница за сервисирање тркала.Купувањето на комбинацијата ви заштедува стотици долари од нормалната цена и ве прави целосна сервисна продавница за гуми.Менувачот на гуми се справува со бандажи до 24" и е опремен. Овие се направени за автомобили и лесни пикап камиони. Менувачот на гуми вклучува метална и пластична глава за демонтирање, пластични капаци за стегање на тркалата, железо за гуми и корпа/четка за подмачкување. Тркалото Балансерот вклучува кршење на тркалото на ножната педала за да го држи тркалото на место додека ја зголемува прецизноста на тежината.Вклучува пластична безбедносна хауба, навртка за брзо ослободување, конусни адаптери, чекан за тежина на тркалото и дебеломер на бандажот.


Време на објавување: мај-29-2023 година